Toyota Aygo X - 01

AYGO X JOY

От
28900.00 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).


Toyota Aygo X - 02

AYGO X JOY
ХЕЧБЕК 3 ВРАТИ
От 28 900,00 лв.

Toyota Aygo X - 03

AYGO X PLAY
ХЕЧБЕК 5 ВРАТИ
От 31 990,00 лв.

Toyota Aygo X - 04

AYGO X PULSE
ХЕЧБЕК 5 ВРАТИ
От 37 780,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране

AYGO във всеки детайл

Страхотните неща идват в малки опаковки. Aygo X без съмнение е компактен автомобил, изразяващ свой собствен характер. Той прекрачва границите на нормите, предлагайки увереността на висок кросоувър, но със специалните характеристики на градски модел.

Toyota Aygo X - 05

Най-горещият кросоувър в града

Разгорещи града с дръзкия и безпогрешно разпознаваем дизайн на Toyota Aygo X. Изтънчена, с ярко изразен дизайн и безспорно „куул“, каросерията в два цвята излъчва оригиналност и загатва за игрив характер.

В синхрон с теб и твоя град

Повече от градски автомобил, Aygo X е продължение на твоя постоянен начин на живот. Toyota Smart Connect се грижи за безпроблемното синхронизиране на телефона и автомобила ти

Toyota Aygo X - 06

Галерия Toyota Aygo X

ДИЗАЙН

Впечатляващите 18-инчови алуминиеви джанти и големи арки на колелата придават на Aygo X характерна по-широка стойка, създаваща усещане за уверено присъствие. А привличащите погледа LED светлини мощно осветяват пътя ти, където и да отиваш.

СВЪРЗАНОСТ

Toyota Smart Connect се грижи за безпроблемното синхронизиране на телефона и автомобила ти, а безжичното зареждане осигурява постоянно гарантирана енергия. Големият 9-инчов HD сензорен екран показва всичко, от което се нуждаеш – като например как да избегнеш градски задръствания, използвайки навигация в облак и събития на пътя в реално време, а интелигентното паркиране те освобождава от безпокойство за вместване в тесни пространства. Използвай приложението MyT, за да управляваш дистанционно температурата в автомобила, да планираш охлаждането и да задействаш вратата с едно докосване. Aygo X е като твой смартфон на колела.