Toyota Corolla Touring Sports - 01

HYBRID

От
43990.00 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).


Toyota Corolla Touring Sports - 02

Executive HYBRID
Най-доброто за цената си
От 49 180,00 лв.

Toyota Corolla Touring Sports - 03

Luxury Pano Roof Grey HYBRID
Най-луксозен
От 65 880,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране

Открийте най-продаваният автомобил в света

Предстои вълнуващо пътешествие, когато една икона се превръща в хибрид.

Toyota Corolla Touring Sports - 05

Ще се влюбите в динамичното поведение на новата Corolla

Удоволствие е да шофираш хибридите на Toyota. Енергичен и отзивчив в града, 1.8-литровият хибриден двигател осигурява спокойно шофиране. Новият 2.0-литров Hybrid Dynamic Force двигател е още по-мощен, без да прави компромис с плавния ход на автомобила. Който и от двата двигателя да изберете, разходът на гориво и намалените емисии достигат нулата, когато шофирате само в електрически режим.

Седнете и се отпуснете

Купето на новата Corolla е създадена с мисъл за вашия комфорт. Спортната седалка ви осигурява стабилна позиция и се грижи за вашия комфорт при дълги пътувания. Позицията на управление е възможно най-естествена, което ви помага да останете във форма. Бутоните на волана, контролът на "infotainment" и на аудио системите са разположени така, че ръцете ви останат на едно място, а отоплението на волана ги затопля в студени дни.

Toyota Corolla Touring Sports - 06
Toyota Corolla Touring Sports - 07

Интелигентен и практичен

Новата Corolla Touring Sports ви осигурява пространството, от което се нуждаете, когата се нуждаете. Пътниците в задната част на купето се чувстват точно толкова удобно, колкото и тези отпред. Щедрият багажник ще побере всичко благодарение на регулируемата му кора, странични джобове и лесно сгъваеми задни седалки. Когато се налага да отворите багажника, а ръцете ви са пълни, просто плъзнете крака си под задната броня, и той ще се отвори автоматично.

Галерия Toyota Corolla Touring Sports

Създадена да прави впечатление

Този автомобил е впечатляващ от всички страни. Атрактивният нисък капак ù придава елегантен профил, докато погледната отпред или отзад изглежда мощна и широка, което усещане се подсилва от спортната решетка и стилни LED-фарове.

Забавна за шофиране

Хибридът никога не е бил толкова добър. Може да избирате между два хибридни двигателя. 1.8-литровият двигател осигурява плавно и безшумно шофиране, което бихте очаквали от една Toyota. Новият 2.0-литров Hybrid Dynamic Force двигател отвежда хибридите до ново ниво, доставяйки мощ и безпроблемно ускорение за динамично шофиране, което превръща всекидневното пътуване в удоволствие.

Истинско спокойствие

Иновативната Toyota Safety Sense система предотвратява потенциални опасности и ви помага да реагирате пе-ефективно. И със серия интелигентни решения като Система за следене на мъртвата точка (Blind Spot Monitor), Система за следене на пространството зад автомобила (Rear Cross Traffic Alert), Система за автономно паркиране (Intelligent Parking Assist), Система за автоматично превключване между дълги и къси светлини (Adaptive Automatic High Beam) пътуването ви ще бъде лесно и приятно. Можете да бъдете сигурни, че вие и останалите пътници ще бъдете по-обезопасени от всякога.

Интелигентен и практичен

Добре обмисленият дизайн на багажника позволява да взимате всичко с вас - велосипед, чанти за голф или семейния багаж. Подът на багажника е двустранен, с мокет от едната страна и гума от другата. За още повече място, просто я преместете на по-ниска позиция. Нуждаете се от още повече място? Просто дръпнете лоста и задните седалки автоматично ще паднат назад. А когато носите своя интелигентен ключ, плъзнете крака си зад задната броня и вратата се отваря автоматично.