Toyota Highlander - 01

2,5 л. хибрид Хибрид

От
103990.00 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).


Toyota Highlander - 02

Highlander Executive
SUV
От 103 990,00 лв.

Toyota Highlander - 03

Highlander Luxury
SUV
От 115 990,00 лв.

Toyota Highlander - 04

Highlander Luxury Premium
SUV
От 126 990,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране

Акценти на Toyota Highlander

Toyota Highlander - 05

За всяко пътуване. За всеки водач

Благодарение на възможностите на 2,5-литровият двигател Hybrid Dynamic Force, Highlander Hybrid надхвърля далеч обичайното за своя клас и Ви дава възможност за индивидуално и максимално ефективно шофиране. Независимо от това кой режим на движение - NORMAL, ECO, SPORT или EV - ще изберете, можете да разчитате на превъзходно ускорение, мощ и и бързи реакции, както и на тихо и комфортно пътуване.

Открийте хибридната мощ. За Вашето пътуване

Новият 2,5-литров двигател Hybrid Dynamic Force е достатъчно мощен, за да тегли товари с тегло 2 тона и е съчетан със система за двойно предаване AWD-i, която се задейства автоматично при необходимост. С включването на напълно независимия електромотор на задния мост, системата насочва допълнителна тяга към задните колела, потискайки приплъзването на предните колела.

Toyota Highlander - 06
Toyota Highlander - 07

Свобода в интериора. Свобода в стила на живот

Toyota Highlander е в състояние да осигури комфортно и стилно пътуване на до седем души, предоставяйки изобилно пространство за краката на всички редове седалки и невероятен панорамен покрив с прекрасни гледки и просторна атмосфера за всички.

Галерия Toyota Highlander