Toyota Land Cruiser - 01

Характеристики, на които може да разчиташ

От
147280.50 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).


Toyota Land Cruiser - 02

LAND CRUISER 150 COMFORT
SUV
От 102 990,00 лв.

Toyota Land Cruiser - 03

LAND CRUISER 150 EXECUTIVE
SUV
От 117 490,00 лв.

Toyota Land Cruiser - 04

LAND CRUISER 150 SPECIAL EDITION
SUV
От 151 990,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране
Toyota Land Cruiser - 05

Сила и устременост

Land Cruiser изпъква с репутация и с модерен здрав външен вид. Всяка извивка е с цел. Капакът е оформен за подобряване на видимостта, а фаровете и отворите за охлаждане на решетката са по-високи, за да увеличат максимално защитата и дълбочината на гасене.

Винаги защитен

Снабден с Toyota Safety Sense, набор от технологии за активна безопасност, предназначени да помогнат за предотвратяване или смекчаване на сблъсъци в широк спектър от ситуации при движение. Това включва Система за предотвратяване на сблъсък (PCS) с детектор за пешеходци (денем и нощем) и велосипедисти (само денем), Адаптивен круиз контрол (ACC), Сигнал за напускане на лентата (AHB) и Асистент за пътни знаци (RSA).

Toyota Land Cruiser - 06
Toyota Land Cruiser - 07

Готов да покорява

От преминаването през река до слизането по скалиста писта, способността на Land Cruiser да преодолява най-грубия офроуд терен и да сте в безопасност, е благодарение на легендарната комбинация от характеристики за движение, както по пътното платно, така и извън него.

Галерия Toyota Land Cruiser

Излъчва мощ от всеки ъгъл

От предния капак, оформен за да подобри обзора на водача, до високо разположените фарове и решетка за по-голяма дълбочина на газене - дизайнът постига целта си. И все пак стилът има значение - 19-инчовите алуминиеви колела добавят динамичност на профила на автомобила.

Наличен с автоматична и механична трансмисии

С 2.8-литров дизелов двигател с автоматична или механична трансмисия, Land Cruiser остава уникален в съчетанието на невероятна мощност и надеждност с несравними офроуд възможности и дори още по-висок комфорт на асфалт.

Чувствай се сигурен с Toyota Safety Sense

Toyota Safety Sense е набор от асистиращи водача технологии, извършващи функции като предотвратяване на сблъсък или разпознаване на пътни знаци, за да повишат сигурността.