Toyota Prius Plug-in Hybrid - 01

Prius е преди всички. Другите догонват.

От
73480.00 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).


Toyota Prius Plug-in Hybrid - 02

PRIUS PLUG-IN FANCY
5 ВРАТИ
От 73 480,00 лв.

Toyota Prius Plug-in Hybrid - 03

PRIUS PLUG-IN CHIC
5 ВРАТИ
От 77 480,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране

Галерия Toyota Prius Plug-in Hybrid

Най-новата технология задвижена от ефективност

Всеки детайл от отличителния екстериор е изработен, за да допринесе за невероятна ефективност и отлични характеристики. Prius Plug-in Hybrid се отличава с елегантни аеродинамични форми, водеща технология и авангардни иновации.

Тих, мощен и динамичен

Динамичната и много отзивчива хибридна система е допълнена от прецизно управление и завидна стабилност, благодарение на бескомпромисната платформа на Toyota.

Най-модерният технологичен Хибрид

Prius Plug-in Hybrid идва с изобилие от най-нови технологии, включващи покрив със соларен панел и автоматични адаптивни дълги светлини.

Защитени от интелигентни системи за безопасност

Системата за безопасност на Toyota (Toyota Safety Sense) е усъвършенствана с още по-интелигентни функции, което означава, че Prius Plug-in ви помага за още по-безопасно шофиране - осигурява ви спокойствие при всякакви условия на шофиране. Например: адаптивни автоматични дълги светлини, система за напускане на пътната лента с контрол на волана, система за разпознаване на пътни знаци, система за предотвратяване на сблъсък с разпознаване на пешеходци и адаптивна система за поддържане на постоянна скорост.