Toyota Prius - 01

Prius е преди всички. Другите догонват.

От
57740.00 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).


Toyota Prius - 02

PRIUS FANCY
LIFTBACK 5 DOORS
От 57 740,00 лв.

Toyota Prius - 03

PRIUS CHIC
LIFTBACK 5 DOORS
От 61 740,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране

Определя бъдещето. Води напред.

Автомобилът, който дефинира Hybrid-а преди повече от две десетилетия, продължава да го прави и днес.

Toyota Prius - 05

Съвременен дизайн. Интелигентно шофиране.

Това е автомобил със съвременен външен вид, който отговаря на модерните технологии. Новият дизайн запазва иконичния тригълен силует на Prius, но го обновява с отчетливи модерни изчистени линии, проектирани да оптимизират въздушния поток. Резултатът е автомобил, което е наслада за окото и удоволствие за шофиране.

Високо ефективен. Истинска наслада

Шофирането на Hybrid носи такава наслада. Плавният преход между електрическия и бензиновия двигател ви дава динамичното ускорение, когато се нуждаете от него, а освен това ще изживеете вълнуваща динамика и управление, благодарение на ниския център на тежестта, подобрено окачване и повече линейна мощност.

Toyota Prius - 06
Toyota Prius - 07

Повече контрол за допълнителна увереност с Hybrid AWD-i

Иновациите продължават с Hybrid AWD-i. Специално проектиран за Prius, за първи път, автомобил от този клас има ентелигента 4х4 система за задвижване. Предназначена да осигури допълнителен контрол при трудни условия, като например дъжд или сняг, системата ви дава допълнително спокойствие, точно когато ви е необходимо. И понеже е компактна, не е необходимо да жертвате ефективност или място в багажника.

Галерия Toyota Prius

Изчистените линии на привлекателен силует

В предната част на автомобила, светлините оформят стилно съзвездие, което подчертава елегантната извивка на предния капак. Удивителната комбинация на задните светлини привлича вниманието към хоризонталните елегантни линии. Резултатът е един автомобил, който е едновременно приятен на външен вид както и страхотен за шофиране.

Никога шофирането на хибрид не е било толкова вълнуващо

Двигателят /1.8 л/ осигурява плавно и впечатляващо шофиране. Автомобилът зарежда батерията си докато се движи, така че не е нужно да я зареждате в мрежата. А Prius е най-ефективният Хибрид /който не се зарежда допълнително/.

Насладете се на истинско спокойствие

Пет активни технологии са в същността на Toyota Safety Sense: система за предотвратяване на сблъсък с разпознаване на пешеходци, асистент за следене на пътното платно, автоматични дълги светлини, разпознаване на пътни знаци и адаптивен Cruise Control. А с допълнение от интелигентни системи за помощ като асистент за сляпа зона (BSM) и системата за паркиране (Simple Intelligent Parking Assist), всяко пътуване е колкото лесно, толкова и приятно.