Toyota Proace City Verso - 01

Компактният ван, който мисли всеобхватно

От
38990.00 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).


Toyota Proace City Verso - 02

PROACE CITY VERSO SHUTTLE
МИКРОБУС КЪСА БАЗА
От 38 990,00 лв.

Toyota Proace City Verso - 03

PROACE CITY VERSO SHUTTLE
МИКРОБУС ДЪЛГА БАЗА
От 42 990,00 лв.

Toyota Proace City Verso - 04

PROACE CITY VERSO FAMILY+
МИКРОБУС ДЪЛГА БАЗА
От 60 990,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране

Винаги готов за работа

Дали за работа или удоволствие, PROACE CITY VERSO е пълен с изненади. Ниските нива на вредни емисии и разход на гориво ще ви изненадат приятно с ниската обща стойност на експлоатация.

Toyota Proace City Verso - 05

Интелигентен дизайн и пълно удобство

Сгъваемите седалки ти позволяват да увеличиш максимално пространството за багаж, докато седалките от втория ред с ISOFIX осигуряват защитата на пътниците. Усъвършенстваните технологии, включващи Head Up Display, Интелигентен паркинг асистент и Сензорен екран с 3D навигация улесняват пътуването и премахват стреса от шофирането.

Променяй отново и отново

PROACE CITY VERSO предлага гъвкаво настаняване с капацитет за превоз на 7 души, с две удобни индивидуални седалки от 3-ти ред, които се плъзгат напред и назад, което ти позволява да регулираш баланса между пространството за крака и багажното пространство. Всички пътнически седалки се сгъват плоско, включително предната пътническа седалка увеличават значително товароносимостта.

Toyota Proace City Verso - 06
Toyota Proace City Verso - 07

Добре дошъл в зоната на комфорт

Независимо дали си зад волана или като пътник, PROACE CITY VERSO със сигурност ще те впечатли. С удобството на предните подлакътници както за пътниците, така и за водача, изобилието от пространство и отварящата се стъклена задна врата за лесен достъп до багажника, той е практичен и удобен. Остави панорамния покрив да залее купето със светлина слушай любимата си музика чрез Apple CarPlay ™ или Android Auto ™.

Галерия Toyota Proace City Verso

Създаден да впечатлява

С три типа кабина и 2 дължини, PROACE CITY VERSO теб и всички твои спътници с лекота. Налични са до 7 места, които ти дават цялото пространство, от което имаш нужда.

Намери това, което ти трябва

Широк набор от модерни бензинови и дизелови двигатели с мощност между 100 и 130 к.с., както и избор между 5- и 6-степенни механични или 8-степенна автоматична трансмисии. С най-ниските в класа CO₂ емисии и несравнимо нисък разход на гориво, PROACE CITY VERSO ти предлага най-доброто за бизнеса.

Гъвкавост, каквато искаш

PROACE CITY VERSO ти дава гъвкава възможност за пътниците с 3 отделни седалки на втори ред или сгъваема седалка, делима в съотношение 60:40. Вариантите със 7 места разполагат с 2 отдлни седдалки на трети ред на релси, които могат да бъдат местени напред или назад, за повече място за пътниците или за багажа.

Безпасността не е опция

PROACE CITY VERSO предлага 3 пакета за безопасност, веки според твоите нужди. Те включват Система за избягване на челен сблъсък, Адаптивен круз контрол, Асистент за следене на пътната лента и Асистент за пътни знаци. PROACE CITY VERSO се грижи за теб.