Toyota Proace Verso - 01

Функции според нуждите

От
51990.00 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).


Toyota Proace Verso - 02

PROACE VERSO BASE COMPACT
ПЪТНИЧЕСКИ БУС
От 47 900,00 лв.

Toyota Proace Verso - 03

PROACE VERSO COMFORT
ПЪТНИЧЕСКИ БУС
От 55 900,00 лв.

Toyota Proace Verso - 04

PROACE VERSO VIP
ПЪТНИЧЕСКИ БУС
От 77 900,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране

Галерия Toyota Proace Verso

Излъчва мощ от всеки ъгъл

От предния капак, оформен за да подобри обзора на водача, до високо разположените фарове и решетка за по-голяма дълбочина на газене - дизайнът постига целта си. И все пак стилът има значение - 19-инчовите алуминиеви колела добавят динамичност на профила на автомобила.

Модерни и икономични дизелови двигатели

Proace има достатъчно мощност да превози вашата стока и то с икономичност, която ще ви зарадва на бензиностанцията. С 2 различни дизелови двигателя, 5 различни мощности и различни трансмисии, Proace ще извърши всяко задание.

Сигурност на пътя и извън него

Proace е оборудван със системите за безопасност Toyota Safety Sense, намаляващи опасността от сблъсък в различни ситуации. Те включват Система за избягване на челен сблъсък, Адаптивен круз контрол, Асистент за следене на пътната лента и Асистент за пътни знаци.