Toyota Yaris Cross - 01

Новият Yaris Cross MY22

От
38490.00 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).


Toyota Yaris Cross - 02

Yaris Cross
LIGHT
От 38 490,00 лв.

Toyota Yaris Cross - 03

Yaris Cross
CHICK
От 55 490,00 лв.

Toyota Yaris Cross - 04

Yaris Cross
ADVENTURE
От 71 990,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране

Акценти на Toyota Yaris Cross

Съчетаващ дързък дизайн с простор и удобно управление, Yaris Cross предлага истински SUV характер в компактни пропорции. Със системата Hybrid AWD-i, където и да ви отведе денят, винаги ще сте уверени че ще продължите.

Toyota Yaris Cross - 05

Уверено движение

С увеличеният си пътен просвет и по-високата позиция на седене, компактният Yaris Cross ви дава увереността да превземате градските улици по ваш начин. С интелигентното задвижване на четирите колела и просторния и функционален интериор покриващ изискванията на нуждите на ежедневието, той винаги ще ви осигурява уверено движение.

Невероятна уравновесеност във всяка ситуация

С уникалната комбинация от хибридна система и интелигентно задвижване на четирите колела ще се почувствате неудържими в Yaris Cross. Неговата самозареждаща се хибридна технология осигурява динамика и ефективност, които са ненадминати в своя клас, а системата AWD-i гарантира успокояващ контрол при шофирането в ежедневието и на хлъзгави повърхности.

Toyota Yaris Cross - 06
Toyota Yaris Cross - 07

Винаги свързан, винаги в центъра на вниманието

С Toyota Smart Connect стресът от всяко пътуване се елиминира. Новият 9-инчов сензорен екран с висока резолюция предлага достъп до свързана в облак навигация с пътни събития на живо, както и безжична интеграция на смартфон, включително Apple CarPlay™ и Android Auto™. В Yaris Cross комфортът и управлението са на една ръка разстояние.

Галерия Toyota Yaris Cross

Yaris Cross е вече тук и не може да остане незабелязан. Истински хибрид. Истински SUV.

С неподправена увереност и самочувствие, той наследява SUV облика на RAV4 и го претворява в компактен градски автомобил, който прави ясна заявка за лидерство. Пълен хибрид , който е доказан във времето, чрез всички останали хибридни модели на Toyota, като най-електрифицирана марка.