Новото AYGO

Toyota AYGO 2018 прави своя дебют на Автомобилното изложение в Женева. Засилвайки уникалното ДНК на модела, дизайнерите и инжeнерите на Toyota не само подчертават отличителния младежки имидж на AYGO, но и подобряват неговото пътно поведение, за да направят шофирането още по-забавно.

Отличителна младежка визия

Новото AYGO запазва емблематичния 'X' отпред, който сега се превръща от двуизмерна графика в мощен триизмерен елемент. 
 
Отличителният нов фронтален дизайн включва преработени "keen look" предни светлини с интегрирани дневни светлини, които допълнително подчертават поразителния вид на AYGO. Долната секция e оформена от предната решетка и подчертава стабилната позиция на AYGO и гъвкавостта, присъща на компактния автомобил. 
 
В профил, триизмерните предни елементи се комбинират с новосъздадения дизайн на задните светлини като визуално се свързват предната и задната част на автомобила, което създава впечатление за движение напред и увеличена динамика. 
 
Отзад, новите диодни светлинни водачи осигуряват на AYGO изтънчен външен вид и правят модела лесно разпознаваем. Уникалният светлинен подпис създава усещането за компактна кабина над по-широката долна част, за да подчертае ширината и стабилността на автомобила.

Нивата на оборудване са създадени, за да се харесат на всеки

Новите нива на оборудване на AYGO отговарят на вкусовете и потребностите на различни клиенти. X-play е в сърцето на новoтo AYGO и е в основата на всички опции за персонализиране, които позволяват на клиентите да индивидуализират автомобила по свой вкус. Новият високо оборудван X-clusiv се базира на спецификацията на стандартния X-play с отличителен двуцветен екстериор с възможни три основни цвята. 

В допълнение, две специални нива на оборудване x-cite и x-trend ще обновяват AYGO гамата регулярно.

X-cite е най-екстравагантният вариант на серията AYGO, благодарение на уникалния магента цвят в двуцветна комбинация, специални 15 " черни алуминиеви колела, тапицерия на седалките Manhattan, вложки на вентилационните отвори и топката на скоростния лост в цвета на купето, инструментален панел и скоростен лост в черен пиано лак. Зашеметяващия син екстериор на X-me е комбиниран с черен контур на фаровете, отличителни екстериорни стикери, специални 15-инчови колела с 10 спици, частична кожена тапицерия и цветни интериорни елементи.

Обратно