Вашият автомобил е хибрид! С Hybrid Synergy Drive технология в сърцето си, хибридът на Toyota всяка година печели най-престижните награди в категориите най-здрав автомобил в серийно производство.

Компонентите от Хибридната система на Вашият автомобил се покриват от 6 годишна или 200000 км* фабрична гаранция (*което настъпи първо). След изтичането на този период, всеки собственик си задава въпроса – „Какво ще се случи, ако възникне отказ по тази система?“.
 
За целта Toyota е разработила специална програма, целяща да осигури пълно спокойствие на своите клиенти и в следгаранционния период. След извършването на специализиран тест в оправомощените сервизи на Toyota и ако автомобилът Ви премине успешно тази проверка на хибридната система, Вие имате възможност за удъжаване на гаранцията на хибридната батерия за още една година/15000 км (което настъпи първо). Тя може да се подновява на годишна база до десетата година на автомобила (считано от датата на старт на фабричната гаранция на автомобила), това Ви гарантира години напред плавно, икономично шофиране и увереността, че всичко работи както трябва.
 
Всеки автомобил преминал успешно теста ще получава сертификат за удължена грижа за хибридната батерия, който удостоверява правото на собственика на автомобила с издаден такъв сертификат, за период от една година или 15000 км след извършване на проверката, в случай на повреда на хибридната батерия, ремонта ще бъде отстранен за сметка на Toyota.
 
За повече подробности по това предложение, моля обърнете се към най-близкия сервиз на Toyota.

Обратно