Седмица на нови и проверени употребявани автомобили.  Само от 07 до 13 октомври в Toyota Плевен

Toyota ВиА Интеркар 2007, град Плевен Ви кани на седмица на отворени врати за нови и употребявани автомобили от 07 до 13 октомври, 2019 година.

Заповядайте и разгледайте наличните ни автомобили, а нашият висококвалифициран екип ще Ви предложи изчерпателна търговска и техническа информация и ще отговори на всички въпроси.

По време на мероприятието ни ще може да разгледате и изберете от всички нови модели на бранда: Toyota Camry, Corolla, изцяло новият RAV4.

Употребяваните автомобили, включени в програмата са преминали през пълна техническа проверка от квалифицирани специалисти.

Повече информация за събитието може да получите на: 0882 281 818  | 0888 818 275.

Първите печелят! Toyota ВиА Интеркар 2007 ще направи специален подарък за първите петдесет любители на марката, като им предостави вayчep съчетаващ 15% oтcтъпĸa за покупка на оригинални аксесоари и 30% отстъпка за закупуване на комплект зимни гуми.

За гостите на събитието не е необходима предварителна регистрация за тяхното посещение.

Само по време на събитието очаквайте още: ексклузивни ценови предложения за налични автомобили, възможност за обратно изкупуване на настоящия Ви автомобил, преференциални финансови условия за физически  и юридически лица.

Очакваме Ви!

TOYOTA - ВиА Интеркар 2007
град Плевен, жк. "Дружба" 1
Работно време по време на кампанията:
Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00 часа
Събота и Неделя: 09:00 - 17:00 часа


Свържете се с нас

Относно: Седмица на нови и проверени употребявани автомобили. Само от 07 до 13 октомври в Toyota Плевен


С отбелязване на някоя от категориите Вие давате своето съгласие ВИА ИНТЕРКАР 2007 ООД да Ви изпраща съобщения от избраните категории и в тази връзка да обработва личните Ви данни, в съответствие с Обща политика и политиката за защита на личните данни.
Предпочитам да получавам съобщения по

Обратно