ФОРМА ЗА КОНТАКТ

АДРЕС

5800 гр.Плевен
кв. "Дружба" 1
TOYOTA - ВиА Интеркар 2007 ООД


РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник / Петък 09:00 - 18:00 часа
Събота 09:00 - 14:00 часа
Неделя - Почивен ден


ТЕЛЕФОН

/Автосалон и сервиз/
064-870-880


ФАКС

064-870-977


E-mail

sales@via.toyota.bg