Toyota C-HR - 01

В света на обикновените - открои се, предизвикай статуквото и вярвай в силата на нестандартното.

От
60480.00 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).


Toyota C-HR - 02

TOYOTA C-HR HYBRID CENTER
SUV
От 57 990,00 лв.

Toyota C-HR - 03

TOYOTA C-HR HYBRID CLASSY
SUV
От 74 490,00 лв.

Toyota C-HR - 04

TOYOTA C-HR CUORE HYBRID
SUV
От 75 490,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране

Toyota C-HR

ГРАДСКИЯТ SUV МОДЕЛ, КОЙТО ОТГОВАРЯ НА ВСИЧКИТЕ ВИ НУЖДИ.

Toyota C-HR - 05

Събудете града

От променената стилистика на предната част, до новия дизайн на задните светлини, Toyota C-HR е толкова елегантен, колкото и индивидуален и изискан. Това е модерно купе, с мисия да наруши обикновеността. Открийте всеки контур и изследвайте всеки детайл от външност му с нейните изострени форми. Няма да бъдете разочаровани.

Животът се случва, когато сте свързани

Интуитивната технология може да подобри всяко пътуване. Запознайте се с Toyota Smart Connect. Неговият новаторски Premium Connectivity пакет ви позволява да се насладите на безпроблемна облачна навигация, гласов агент, както и информация за трафика и пътни събития в реално време.

Toyota C-HR - 06
Toyota C-HR - 07

Покорете пътя

Следващото ниво на хибридно изживяване е тук. С моментално настъпваща мощност, бърза реакция и изключителна ефективност, това е хибрид, който се противопоставя на традициите. Заповядвайки да шофирате Toyota C-HR – един градски SUV, който завладява всеки път и го прави със стил.

Галерия Toyota C-HR

Никога обикновен

Новият Toyota C-HR съчетава дързък и динамичен стил с преливащи линии и широка позиция. Резултатът? Дизайн, който създава впечатление за движение дори при покой.

Безупречна хибридна мощ

Забавен, динамичен и изключително ефикасен - това е следващо ниво на хибридно изживяване. А с 3 различни двигателя, от които да избираш, ще се насладиш на свръхкомфортно шофиране, без значение от избора си. Но ако мощността е това, което търсиш, 2.0-литровия Dynamic Force хибриден двигател е твоя избор.

SUV създаден за градската джунгла

Toyota C-HR е създаден за градско движение - лекото управление и впечатляващата маневреност го правят незаменим в тесни пространства. С дължина под 4.4 метра и диаметър на завой от само 10.4 метра, ще се придвижвате с лекота в центъра на града.

Без компромиси

Наслаждавай се на пълно спокойствие, защото твоята Toyota винаги се грижи за теб. С интелигентни асистиращи системи, които ти помагат в различни ситуации на пътя, като Система за наблюдение на мъртва точка (BSM) и Система за предотвратяване на сблъск с разпознаване на пешеходци, знае че ти, пътниците и другите участници в движението са в безопасност.