Toyota C-HR - 01

В света на обикновените - открои се, предизвикай статуквото и вярвай в силата на нестандартното.

От
46480.80 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).


Toyota C-HR - 02

TOYOTA C-HR HYBRID CENTER
SUV
От 49 480,00 лв.

Toyota C-HR - 03

TOYOTA C-HR HYBRID CLASSY
SUV
От 59 980,00 лв.

Toyota C-HR - 04

TOYOTA C-HR CUORE HYBRID
SUV
От 63 990,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране

Галерия Toyota C-HR

Никога обикновен

Новият Toyota C-HR съчетава дързък и динамичен стил с преливащи линии и широка позиция. Резултатът? Дизайн, който създава впечатление за движение дори при покой.

Безупречна хибридна мощ

Забавен, динамичен и изключително ефикасен - това е следващо ниво на хибридно изживяване. А с 3 различни двигателя, от които да избираш, ще се насладиш на свръхкомфортно шофиране, без значение от избора си. Но ако мощността е това, което търсиш, 2.0-литровия Dynamic Force хибриден двигател е твоя избор.

SUV създаден за градската джунгла

Toyota C-HR е създаден за градско движение - лекото управление и впечатляващата маневреност го правят незаменим в тесни пространства. С дължина под 4.4 метра и диаметър на завой от само 10.4 метра, ще се придвижвате с лекота в центъра на града.

Без компромиси

Наслаждавай се на пълно спокойствие, защото твоята Toyota винаги се грижи за теб. С интелигентни асистиращи системи, които ти помагат в различни ситуации на пътя, като Система за наблюдение на мъртва точка (BSM) и Система за предотвратяване на сблъск с разпознаване на пешеходци, знае че ти, пътниците и другите участници в движението са в безопасност.