Toyota Corolla седан - 01

Corolla

От
41250.00 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).


Toyota Corolla седан - 02

COROLLA COMFORT
ХИБРИД
От 41 250,00 лв.

Toyota Corolla седан - 03

COROLLA GR SPORT
ХИБРИД
От 65 750,00 лв.

Toyota Corolla седан - 04

COROLLA LUXURY
HIBRID
От 68 700,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране

НОВАТА COROLLA SEDAN: ЖИВОТ НА НОВО НИВО

Интелигентно проектиран електрифициран хибрид, новата Toyota Corolla Sedan издига удоволствието от шофирането на следващото ниво. С мощна цифрова свързаност, включително актуализации на живо по въздуха, това шофиране е такова, каквото трябва да бъде – лесно, елегантно, вълнуващо.

Toyota Corolla седан - 05

Мощност без компромис

Хибридното задвижване от пето поколение на новата Corolla Sedan е по-тихо, по-компактно и по-отзивчиво от всякога, с ниски емисии и моментална производителност. Освен режимите за шофиране Normal, Eco и Power, той предлага и напълно електрически режим за релаксиращо шофиране с нулеви емисии.

Динамика във всеки детайл

Новата Corolla Sedan съчетава елегантни пропорции с изключително технични елементи. Нейният аеродинамичен силует е класически, но въпреки това детайлите и изпълнението са безспорно модерни. Изразете своя спортен дух с GR SPORT изпълнението, въплъщение на състезателния дух на Toyota.

Toyota Corolla седан - 06
Toyota Corolla седан - 07

Вашият дигитален живот в движение

Снабден с функционалност, за да ви помогне да останете напред, Corolla Sedan разполага с незабавна връзка, безжично зареждане и съвместимост с Apple CarPlay и Android Auto. Подготвен за бъдещето чрез актуализации по въздуха, Corolla Sedan поставя вашия свят на една ръка разстояние.

Галерия Toyota Corolla седан

Toyota T-Mate. С вас за по-безопасно пътуване

За водещи в класа функции за безопасност, Corolla Sedan е създадена с T-Mate – вашият полезен партньор при шофиране. T-Mate е серия от системи, предназначени да ви подкрепят и да направят шофирането по-безопасно, независимо дали сте на магистрала, в града или паркирате. T-Mate се грижи да сте винаги в сигурни ръце. Списъкът по-долу показва селекция от акценти, открийте пълното съдържание на T-Mate за Corolla Sedan в конфигуратора на автомобила.

Система за предотвратяване на челен сблъсък (PCS)

Системата за предотвратяване на челен сблъсък може да открие и да ви помогне да избегнете сблъсъци с други превозни средства, пешеходци и мотоциклети. Тя работи, като предупреждава водача с аудио и визуални сигнали и спирачна помощ. Ако водачът не успее да спре навреме, спирачките се задействат автоматично, за да предотвратят или смекчат сблъсъка. В допълнение, Асистентът за избягване на удар в кръстовища и Асистентът за волана при аварийни ситуации ви помагат през деня, когато завивате на кръстовища или се опитвате да предотвратите сблъсък.

Пълно спокойствие с Toyota Kanzen

Ние работим, за да гарантираме, че всеки аспект от вашето изживяване с Corolla е възможно най-безпроблемно, приятно и удобно. Toyota Kanzen прави точно това. Цялостен пакет, осигуряващ пълно спокойствие, той включва всички основни елементи*, за да ви помогне да се насладите на вашата хибридна електрическа Toyota и да извлечете максимума от нея. *Наличността на продуктите по-долу може да варира според държавата и местните оферти може да са различни на всеки пазар. Клиентите се съветват да проверят уеб сайта на Toyota за подробности.

Адаптивен круз контрол с пълен диапазон на скоростта (ACC)

Тази система ви поддържа на минимално предварително зададено разстояние от автомобила, движещ се пред вас. Ако това разстояние се намали, системата понижава скоростта ви и при необходимост, задейства спирачките и активира стоп светлините. Адаптивен круз контрол с пълен диапазон на скоростта (ACC) може напълно да спре автомобила ви, ако автомобилът отпред спре. Леко докосване на педала на газта или на превключвателя на ACC ще възстанови работата на системата. Ако вашият автомобил е оборудван с асистент за пътните знаци (RSA), тази система също ще разпознае ограниченията на скоростта по вашия маршрут на шофиране и ще предложи всички необходими корекции.