Toyota Corolla седан - 01

Новата Corolla седан вече e хибрид

От
34380.00 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).


Toyota Corolla седан - 02

Comfort
Най-добра цена
От 34 880,00 лв.

Toyota Corolla седан - 03

Executive Plus HYBRID
Най-доброто за цената си
От 50 380,00 лв.

Toyota Corolla седан - 04

Luxury Plus HYBRID
Най-луксозен
От 56 380,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране

Впечатляващ отвътре навън

Новата Corolla седан е повече от просто страхотно шофиране: удобният кокпит е проектиран спрямо вашите нужди, усъвършенстваната система Toyota Safety Sense осигурява сигурност на всеки участник на пътя, а хибридната технология е вълнуващо изживяване.

Toyota Corolla седан - 05

Ефективен разход на гориво, ниски емисии на CO2 и приятно шофиране

Енергичен и отзивчив в града, 1.8-литровият хибриден двигател осигурява плавно и спокойно шофиране във всяка ситуация. Още повече, че никога няма да ви се наложи да го зареждате, защото Corolla седан се самозарежда. Тя е хибридът, такъв какъвто е замислен да бъде.

Умни технологии, лесни за ползване

С функции като разпознаване на глас можете да правите обаждания и да сменяте музиката, която слушате, без да махате ръцете си от волана. А MyT, набор от "свързани услуги" за вашия автомобил, предназначени да улеснят живота ви, позволява да се наслаждавате на наистина "свързано" шофиране.

Toyota Corolla седан - 06
Toyota Corolla седан - 07

Спокойни през цялото време

Toyota Safety Sense отвежда асистираното шофиране до нови хоризонти. Системата е усъвършенствана с още по-интелигентни решения, които могат да предотвратят сблъсък. Спокойно, вие винаги можете да поемете контрола.

Галерия Toyota Corolla седан

Направи впечатление със стил

Съвременният екстериор е допълнен с отличими детайли като LED светлини, решетки в черен пиано лак, хромирани акценти и 18" двуцветни алуминиеви джанти. С новата Corolla седан непременно ще се отличите.

Представяне, на което можете да разчитате

Шофирането на новата Corolla седан е незабравимо изживяване. Новият 1.8-литров бензинов хибрид e ефективен и вълнуващ едновременно. А като алтернатива, нашият 1.6-литров Valvematic бензинов двигател осигурява представяне, на което можете да разчитате във всяка ситуация.

Автомобил за града и нещо повече

Corolla седан има отлична видимост на пътя и е впечатляващо пъргав, което го прави перфектен за градско шофиране. С обща дължина от 4.63 метра и пълен цикъл на завъртане от само 10.8 метра, ще можете да паркирате на тясни места и лесно да маневрирате.

Готови, дори и да не сте

Toyota Safety Sense ви помага да се чувствате спокойни във всяка ситуация. Сега с допълнителните интелигентни характеристики, Corolla седан добавя допълнително ниво на сигурност за всички участници на пътя. Например, Pre-collision системата може вече да разпознава велосипедисти през деня, както и пешеходци през нощта.