Toyota RAV4 - 01

БОГАТО SUV НАСЛЕДСТВО. ДИНАМИЧНА ДВОЙНА ДНК.

От
74980.00 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).

Продуктов каталог

RAV4 Plug-in Hybrid (PDF 1.48MB)

Ценова листа

RAV4 Plug-in Hybrid (PDF 2.35MB)


Toyota RAV4 - 02

RAV4 EXECUTIVE HIBRID
SUV
От 83 990,00 лв.

Toyota RAV4 - 03

RAV4 Hybrid
LUXURY PREMIUM
От 110 480,00 лв.

Toyota RAV4 - 04

RAV4 Plug-in Hybrid
Style Bi-Tone
От 111 480,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране

Истински RAV4 във всяко отношение.

Изискан и отличителен, RAV4 смесва истински SUV дух със стил и технология.

Toyota RAV4 - 05

Двойна ДНК

RAV4 Plug-in Hybrid съчетава нашата най-мощна хибридна технология с изключителна способност на електрически автомобил, за да ви предложи по-чисто придвижване. Под изтънчения му дизайн, двойната енергия, доставяна от нашата хибридна технология от четвърто поколение и литиево-йонна батерия с голям капацитет, ви позволява да се насладите на незабавно ускорение и водещ в класа пробег.

Чиста енергия

Мощен, динамичен и сигурен, RAV4 Plug-in Hybrid осигурява производителност, която няма аналог в класа. Оборудван с 2,5-литров бензинов двигател Hybrid Dynamic Force и интелигентна система за задвижване на всички колела (AWD-i), той ускорява от 0-100 км/ч само за 6,0 секунди, благодарение на впечатляващото си сцепление и страхотните 306 к.с. мощност.

Toyota RAV4 - 06
Toyota RAV4 - 07

Стилен интериор

Стилното купе на RAV4 Plug-in Hybrid осигурява идеалната обстановка за безшумно и комфортно пътуване. Спортните кожени седалки гарантират, че пътуванието в просторния, изискан интериор е приятно и удобно, докато багажникът от 520 л осигурява гъвкаво товарно пространство с минимално проникване на батерията.

Галерия Toyota RAV4

Създаден за всякакви приключения

Безкомпромисно уверен, усъвършенстван и ефективен, RAV4 Adventure идва с невероятен дизайн, създаден за всяко пътуване. Поемете по градските пътища с 19” колела и по-широки арки на калниците. Покорете предизвикателните пътни условия със специални предни и задни предпазни кори. Бъдете готови независимо от времето с изключително елегантните фарове за мъгла. Изберете стил, който е подходящ за вас с уникална опция за боядисване в два цвята*. RAV4 Adventure ви позволява да осъществите всяко пътуване без компромис.

Удобен, за където и да пътувате

Насладете се на всяко приключение с ненадминат комфорт. RAV4 Adventure ви посреща в стилен и тих интериор с просторни места за сядане. Вниманието към детайла е зад всеки ъгъл. Насладете се на осветени превключватели за управление на прозорците и зареждане, докато сте в движение с нови USB-C портове. Спортните кожени седалки с оранжеви шевове и уникален полигонален мотив изглеждат безпроблемно шик, докато големият, ефирен интериор гарантира комфортно пътуване за всички, където и да ви отведе приключението.

Готов за града

Благодарение на новите и подобрени 19” матови алуминиеви колела, RAV4 Adventure осигурява забележително безпроблемно шофиране. Здрави, леки и издръжливи, те са създадени да издържат на всякакъв терен.