Toyota RAV4 - 01

И Hybrid вариант

От
53480.00 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).


Toyota RAV4 - 02

Executive
Най-доброто за цената си
От 61 980,00 лв.

Toyota RAV4 - 03

Style HYBRID
Най-стилен
От 77 480,00 лв.

Toyota RAV4 - 04

Luxury Premium HYBRID
Най-луксозен
От 88 980,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране

Безкомпромисно съчетание от стил, безопасност и възможности.

Със своята здрава външна конструкция и съвременен интериор, RAV4 изглежда като звезда. А благодарение на широката гама от активни функции за безопасност, които ви позволяват да шофирате с по-голяма увереност, RAV4 е истинка звезда.

Toyota RAV4 - 05

Създаден за всеки град и всеки път

RAV4 ви дава увереност във всяка ситуация на пътя - от високоскоростните магистрали до задръстените градове с ограничения в нивата на вредни емисии и предизвикателни пътни условия.

Съвършен комфорт за всички на борда

Специално проектираните предни седалки предоставят висока позиция и пълно удобство, докато в задната част разполагате с щедро място за сядане и много простор за краката, позволяващо на пътниците да се разположат удобно.

Toyota RAV4 - 06
Toyota RAV4 - 07

Спокойствие за всички на пътя

Toyota Safety Sense сега предоставя още повече интелигентни функции, издигайки шофирането до нови висоти. Но бъдете спокойни - винаги държите нещата под контрол.

Галерия Toyota RAV4

Голям, уверен и пъргав

RAV4 може да изглежда като страховит SUV, но е изненадващо пъргав с отлична видимост и впечатляваща маневреност - което е мечта за всеки градски център. С обща дължина от 4.6 метра и пълен иаметър на завиване от само 11 метра, няма път, който да е прекалено тесен, нито пък прекалено натоварен.

Готов за всяка ситуация

Toyota Safety Sense сега предоставя още повече интелигентни функции, което означава, че RAV4 вече прави още повече, за да ви помогне, осигурявайки спокойствие във всички ситуации на пътя. Системата за избягване на сблъсък разпознава велосипедистите през деня, както и пешеходците през нощта.