Какво е хибрид?

Смятате, че притежанието на хибрид е нещо сложно, защото технология като тази на хибрида ви дава много повече, спестявайки гориво, намалявайки емисиите, генерирайки възобновяваща се енергия. Не е вярно, в действителност хибридите са създадени да направят живота по-лесен...

Животът е по-лесен с хибрид

Дори и с два двигателя, няма нищо сложно в шофирането на хибрид. Разберете как ние ги проектирахме да бъдат лесни в употреба, отколкото която и да е конвенционална кола.

Удвоете мощността, удвоето забавлението

Нашите хибридни модели включват два двигателя: един бензинов, един електрически. Тези двигатели работят съвместно за осигуряването на допълнителна мощност и задоволителен въртящ момент, тогава и когато имате нужда от него. А ако имате нужда от допълнителна изпълнение, просто натиснете бутона за стартиране и се наслаждавайте на пътуването.

Забавен и интелигентен, при всяко пътуване

Дори и с два двигателя, няма нищо сложно в шофирането на хибрид. Разберете как ние ги проектирахме да бъдат лесни в употреба, отколкото която и да е конвенционална кола. 
При наклон: Двата задвижващи двигателя са включени, за да осигурят максимум изпълнение. 
Намаляване на скоростта и спиране: Системата възобновява кинетичната енергия, за да зареди батерията. 
Изпреварване: Двата задвижващи двигателя са включени, за да осигурят максимум изпълнение. 
В застой: Двата двигателя автоматично се изключват, така че да не се губи енергия на празен ход.

Разумен! Икономичност, която ще оцените!

Не е тайна, че шофирането в града увеличава разходите за гориво при повечето автомобили. Хибридите не се държат на пътя като тях. Като начало, те възобновяват енергия и работят с два двигателя - един бензонов, един електрически - перфектна комбинация, която доставя впечатляващи цифри, толкова ниски - от 3.3 изразходени литра бензин при пробег 100км. Наистина страхотна възвръщаемост и това може още да се намали, включвайки Eco mode. Разбира се, ако бихте искали да елиминирате тази цифра изцяло, просто изберете електрическия EV режим, натискайте леко педала и няма да използвате и капка бензин при ускорение до 50 км/ч.

Чувство за спокойствие

Когато изберете електрическия EV режим в нашите хибриди, ще забележите нещо доста специално - абсолютно нищо! Тишината и пълното спокойствие на двигателя е наистина нещо, което трябва да се опита, за да повярвате. Електрическият EV режим произвежда нулеви емисии и осигурява ултра гладко возене. В действителност, това е едно много спокойно място, на което може да бъдете.

Сериозно намалени емисии

Перфектният синхрон между електромотора и бензиновия двигател позволява на хибрида да изхвърля от 75 гр CO2 на километър , което е невероятно ниска статистика за семейна кола. В действителност, при шофиране в електрически EV режим, автомобилът може да продължи от 0 до 50 км/ч без да произвежда никакви емисии, а ще откриете повече такива в един спукан балон.

Открийте повече пътувания с нулеви емисии

Помислете за plug-in хибрид като за електрически автомобил и хибрид валцовани в едно. Открийте автомобил с всичките предимства на нашите хибридни модели, но с разширен обхват на електрическия двигател за още повече пътувания с нулеви емисии.

Обратно