Toyota Aygo - 01

JUST GO

От
18990.00 лв.

Показаните индивидуални стойности са най-високите или най-ниските в наличната гама от двигатели и не са непременно представителни за една конкретна комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и CO 2 показаните емисии се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство).


Toyota Aygo - 02

X-connect
Премиера
От 24 140,00 лв.

Toyota Aygo - 03

X-cite
Най-стилен
От 27 140,00 лв.

Toyota Aygo - 04

X-trend
Най-спортен
От 26 140,00 лв.

Запазете час за пробно шофиране

Заявете пробно шофиране

AYGO във всеки детайл

Изтънчен, отличителен и свързан. AYGO е перфектно оборудван за твоите нужди.

Toyota Aygo - 05

Бъди уникален

Отличителен, изтънчен, грабващ погледа? AYGO има подходящия интериор за всеки.

Готов за неочакваното

Компактен и пъргав по улиците. AYGO има всичко необходимо, за да си в безопасност. Оборудван със система Pre-Collision (PCS) и Предупреждение за напускане на пътната лента (LDA) - AYGO е готов за всяка евентуална ситуация.

Toyota Aygo - 06
Toyota Aygo - 07

Колела, които пленяват

От гланцово черни до фрезовани алуминиеви колела, изявете себе си на пътя с привличащите погледа колела на AYGO.

Галерия Toyota Aygo

Създаден, за да изненадва

Пъргав и готов да потегли. Обновен отвън, с отличителен дизайн на предната част и избор от сензационни цветове, AYGO ти позволява да изразиш своята индивидуалност.

Ефективност

Всеки детайл от дизайна на нашите автомобили се анализира, за да осигури възможно най-малко въздействие върху околната среда и максимална горивна ефективност. Това е особено валидно за новия двигател на AYGO (тип 2NR-FKE), който показва още по-значително намаляване на вредните емисии и впечатляващ разход на гориво.

Компактен и пъргав

С дължина от 3.45 м и радиус на завиване от 10.2 метра, няма път, който да е твърде тесен или завой, който да е прекалено остър.

Готов за неочакваното

Компактен и готов за малките градски улички, AYGO има всичко необходимо за твоята безопасност. Оборудван със система Pre-Collision (PCS) и Предупреждение за напускане на пътната лента (LDA), AYGO е подготвен за всяка ситуация.