Ограничено количество Toyota автомобили на склад

Специални условия за нови автомобили Toyota на склад Изберете своята нова Toyota на специална цена. Ограничено количество.

Ограничено количество автомобили Toyota на склад

Специални вълнуващи условия за покупка на нова Toyota. Изберете своя нов автомобил Toyota на преференциална цена от списъка ни с ограничено количество налични нови коли на склад и се свържете с наш търговец.

Автомобили на склад на специални условия

ЗАБЕЛЕЖКА:

Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и до изчерпване на количествата. Посочените промо цени не могат да се комбинират с други промоционални кампании и условия на Toyota. Цените не включват доплащане за цвят, еко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила. ВиА Интеркар 2007 ООД и Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

Обратно