Toyota C-HR сега от 39 900 лв. с ДДС

Кросоувърът Toyota C-HR със специални предложения. Toyota C-HR – обновен и по-бърз от всякога!

Валидност от 3.4.2020 г. до 30.4.2020 г.

Новият Toyota C-HR вече е тук в пълния си блясък. Обновените екстериор и интериор се допълват от нов мощен хибриден двигател (184 к.с.), нови възможности за свързаност, интелигентни сензори с функция за автономно спиране и още новости. А за да го направим наистина неустоим и да те зарадваме още повече, сега кросоувърът е с нови, специални цени!

Вземи своя Toyota C-HR и се наслаждавай на невероятен комфорт и модерно оборудване:

  • Най-новата ни мултимедийна система с интегрирани Apple Car Play и Android Auto, за да ползваш любимите функции на твоя смартфон по всяко време.
  • Отново Toyota Safety Sense като стандарт – интегрираната система за сигурност, която включва Pre-Collision; адаптивен круиз контрол; асистент за напускане на пътната лента; автоматични дълги светлини; система за разпознаване на пътни знаци.
  • JBL система аудиосистема с 800-ватов усилвател и 9 тонколони; интелигентна система за паркиране с предни и задни паркинг сензори и автоматични спирачки; електронна климатична инсталация с nanoE система за овлажняване и пречистване на въздуха и много други.
  • Избери сега своя Toyota C-HR между два самозарядни хибридни двигателя или бензинов турбо двигател


Свържете се с нас

Относно: Toyota C-HR сега от 39 900 лв. с ДДС


С отбелязване на някоя от категориите Вие давате своето съгласие ВИА ИНТЕРКАР 2007 ООД да Ви изпраща съобщения от избраните категории и в тази връзка да обработва личните Ви данни, в съответствие с Обща политика и политиката за защита на личните данни.
Предпочитам да получавам съобщения по

Обратно