Предимството да управляваш хибриден автомобил на Toyota

Вижте ползите от хибридите на Toyota, върнете си любовта към шофирането, намалете разходите си за автомобил, нашите хибриди правят добро впечатление.

Предимствата да притежаваш Хибрид

Независимо дали искате да се влюбите отново в шофирането, да намалите разходите при пътуване или просто да се забавлявате без емисии - има много начини нашите хибриди да направят добро впечатление.

Животът е лесен с хибрид - просто се качваш и караш

Нашите хибриди са създадени да бъдат възможно най-лесно управляеми. Когато натиснете старт бутона няма шум, само подсказка, че сте готови! И тъй като хибридната система се усправлява сама и всички хибриди са автоматични, вие просто приплъзвате лоста за избор на степента на управление и се наслаждавате на задоволителна мощ при всяко едно пътуване.

Хибрид: два мотора работят в синхрон

Зад волана на нашите хибриди, вие ще се наслаждавате да чувате повече от това, което е по-важно, докато тихият електрически двигател работи, обикаляйки града. Електрическият двигател се свързва безпроблемно с ефективния бензинов при високи скорости, а когато имате нужда най-много от него, двата се превръщат в едно цяло, работейки в синхрон, за да властват с мощ напред.

Вашата батерия в хибрида е винаги заредена

Няма нужда от притеснения колко дълго ще бъде пътуването с нашите хибриди, просто заредете с гориво и продължете пътуването, както ще го направите с един конвенционален автомобил. А когато батерията се изтощи, тя ще започне да черпи мощност от двигателя, за да се зареди отново. И това не е всичко - всеки път, когато натиснете педала на спирачката, изгубената енергия се възобновява, зареждайки батерията отново, така че нищо да не бъде загубено.

Удобен за портфейла ви и за околната среда

Не само ще се влюбите, управлявайки хибрид, но и ще оцените колко той наистина спестява. Нашите хибрите се чувстват като у дома си в града - изключвт двигателите си възможно най-често, за да спестят гориво и пари. С малкия разход на гориво идват и ниските емисии; нашите хибриди изхвърлят най-ниските CO2 емисии за техните класове и за разлика от дизеловите автомобили - много ниски нива на вредните азотни окиси (NOx).

Хибрид за всеки

Нашата хибридна история започна през 1997г. с иноватора Prius. Оттогава нашето семейство от хибриди се увеличава и с избор от 6 различни модели, ние вече имаме по нещо за всеки. Независимо дали сте гражданин, търсещ малък и практичен автомобил или семейство, което непрекъснато расте и има нужда от повече пространство, от Yaris до Auris и от Prius до Touring Sports, сме сигурни, че ще направите хибридния си избор.

Обратно